Responsabilitate Corporativa


Novinger Klaus Grup promoveaza o politica de consum responsabil al resurselor de mediu si acorda o grija deosebita spatiului natural in care isi desfasoara activitatea angajatii sai.
Am constientizat problemele de mediu la nivel global si am adoptat o serie de masuri menite “sa puna umarul” la sustinerea unui mediu natural sanatos, atat la nivel national cat si international. Novinger Klaus Grup promoveaza intens produsele reciclate si reciclabile. Avem o colaborare activa cu principalul nostru furnizor, Esselte, in promovarea produselor din gamele ecologice : Gama Esselte Re:Cycle si Gama Eco Rapid.
Toate documentele interne sunt printate pe hartie reciclata iar in cursul anului 2013 ne-am propus ca si documentatia externa sa fie pe acelasui suport. Deasemenea, in setarile imprimantelor am activat optiunea footer cu textul « Printat pe hartie reciclata Xerox »
Colectam selectiv deseurile si colaboram cu o firma de ecologizare specializata ASA Servicii Ecologice SRL, in continuarea procesului de selectie a deseurilor in scopul reciclarii.
Flota de autovehicule a Novinger Klaus Grup este intr-un plin proces de modernizare.
La inceputul anului 2012 am achizitionat autovehicule noi,  cu motoare de litraj mic si un consum redus cu peste 30% fata de vechile autoturisme.

Odata cu mutarea in noul sediu Novinger Klaus Grup din comuna Chiajna in anul 2008, am plantat in imediata apropiere a cladirii 80 de puieti de copaci.
Promovam actiunile de voluntariat, avand in componenta colectivului voluntari la ONG-uri de mediu ca Salvati Dunarea si Delta, Agent Green si WWF. Acestia au participat in mai 2010 la plantari de brazi in muntii Piatra Craiului alaturandu-ne activ campaniei « Primavara in Piatra Craiului »
Angajatii nostri s-au asociat campaniei Salvati Delta « Sofez deci plantez » si au participat efectiv la
-plantarea puietilor de platan de pe cheiul Dambovitei.
-festivalul gastronomic si cultural de promovare a valorilor traditionale ale locuitorilor Deltei Dunarii « De-ale Gurii Dunarii » in iunie2010.


Ne ingrijim de sanatatea angajatilor nostri, personalul beneficiind de abonamente de sanatate in clinici private.
Oferim un mediu de lucru placut, luminos, ergonomic, sesiuni de cursuri si traininguri anuale.